22-29
AGO.
Viatge d’estiu: Eslovènia
Pendent de decidir
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

AGOST 22-29 / VIATGE D’ESTIU / 09:30 h – TERE BREVA ★★ (Moderada)

 

ESLOVÈNIA.

 

Dijous 22: Eixida de l'Auditori amb autobús cap a l’aeroport de València. Vol regular a Ljubljana via Munic. Trasllat a Kranjska Gora (2 hores aproximadament), població muntanyenca situada a l'extrem nord-occidental del país, a escassos quilòmetres d'Itàlia i Àustria. Ací romandrem quatre nits a l’hotel Ramada en règim de mitja pensió.

 

Divendres 23: Coneixerem la zona del llac Bohinj.

Opció pic Vogel (5 hores, 500 m desnivell): Prendrem un telefèric fins a l'estació d'esquí de Vogel, des d’on pujarem al pic Vogel, de 1.922 m i excel·lent mirador dels Alps Julians.

Opció cascades Slap Savica (4/5 hores, 150 m desnivell): Recorregut circular entre frondós bosc al voltant del llac Bohinj que inclou la visita de la cascada Slap Savica.

 

Dissabte 24: Amb autobús recorerrem la vall del Vrata, en el cor dels Alps Julians, arribant just als peus de la magnífica cara nord del Triglav. Recorregut circular (4 hores, 500 m desnivell), on el punt de partida i final és el refugi de Aljazev Dom (1.015 m), i ofereix una magnífica combinació de paisatges eminentment alpins.

Després ens traslladarem fins el llac i població de Bled. Ací podrem visitar el castell medieval, i també prendre una barca de fusta fins a una xicoteta illa enmig del llac on s'alça un monestir.

 

Diumenge 25: Seguirem una tortuosa carretera construïda per presoners russos durant la Primera Guerra Mundial que passa per l'emblemàtic coll de Vrsic (1.611 m). Des de Trenta iniciarem el recorregut a peu (4/5 hores, 100 m pujada i 300 m baixada) que segueix la bucòlica vall del riu Soca, d'aigües cristal·lines i bell color turquesa.

 

Dilluns 26: Passeig d'unes dues hores per les gorgues del Vintgar, un impressionant canó excavat en la roca calcària pel riu Sava, d’aigües color turquesa profund. Després visitarem la cova de Postojna i el castell de Predjama.

Allotjament i desdejuni a l’hotel City de Ljubljana, on ens quedarem els pròxims tres dies.

 

Dimarts 27: Prop de Kamnik prendrem un telefèric que ens deixarà en l'altiplà de Velika Planina, per on discorre entre cabanyes de pastors la primera part del recorregut. Descendirem gradualment fins on ens espera el nostre autobús (4/5 hores , 200 m pujada i 1000 m baixada).

 

Dimecres 28: Dia lliure en Ljubljana, la capital del país.

 

Dijous 29: Trasllat a l'aeroport. Vol de retorn a València via Frankfurt.

A València ens arreplegarà l’autobús que ens durà a Castelló.

 

DATA

AGOST 22-29 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús i avió.

PREU

1250€