1
NOV.
MONCAYO
7
Auditori
*** Exigent

ENCARREGAT
Alvaro Rodríguez


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

NOVEMBRE 01-03 / PONT DE TOTS SANTS / 7:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★ / ★★★ (Moderada / Exigent)

 

EL MONCAYO.

 

Divendres 01: Eixida de Castelló per a dirigir-nos fins a la Font del Sacristàn en el camí del Santuari per a realitzar la primera excursió per la Fageda de Peña Roya, una de les fagedes mes espectaculars del Parc aprofitada per al proveïment de llenya i carbó.

Camí fàcil per pistes des de la font del Sacristàn fins al barranc Castilla o de Agramonte, passarem a vore el pou de neu del Prado de Santa Lucía on es troben les restes d'una antiga ermita.

Allotjament a mitja pensió a San Martín de Moncayo.

 

Dissabte 02: Possibilitat de dos rutes, una mes curta de pujada al Moncayo o Monte San Miguel des de la Font de los Frailes d'uns 10 Km i 850 m. de desnivell.

Per als mes forts, una llarga que puja als quatre dosmiles mes emblemàtics del Moncayo, eixint de la font de los Frailes, passant pel santuari i el circ de Morca pugem al collado Bellido. Des d'ací la pujada al pic Lobera de 2.226 m. seguint la cresta, al Cerro de San Juan de 2.279 m i al Moncayo o San Miguel de 2.315 m. Seguim per l'altre costat fins al collado de Pasalobos o Collado Castilla i possibilitat de pujar al pic Negrilla de 2.117 m., retorn al coll Pasalobos o de Castilla per a baixar pel barranc de Agramonte fins a la font de la Teja i d'allí al Centre d'Interpretació de Agramonte on estarà l'autobús.

 

Diumenge 03: Amb l'equipatge carregat en l'autobús realitzarem l’excursió per la roureda del Cabezo de la Mata, recorrent part al costat del barranc de l'Apio.

El barranc de l'Apio que des de la carretera de Añon del Moncayo segueix el camí a Ágreda, passem pel brollador del Cura fins a trobar el GR.90.1 en el circ de Morca. Arribant al collado de Juan Albarca seguim ara fins a la Font de los Frailes i seguint el GR donem la volta a la Muntanya de la Mata pel barranc de l'Apio per a tornar al lloc d'inici.

Al final d'aquesta ruta, tornada a Castelló.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 25 D’OCTUBRE.

 

 

DATA

NOVEMBRE 01-03 ★★ / ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús.

DISTÀNCIA

8 km / 19 km / 13 km

ASCENS ACUMULAT

320 m / 1100 m / 700 m

DESCENS ACUMULAT

320 m / 1500 m / 700 m

PREU

155 €.