12-13
OCT.
GR-8 Tram3: Mora de Rubielos-Alcalá de la Selva-Valdelinares
8
Auditori
*** Exigent

ENCARREGAT
Alvaro Rodríguez


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

OCTUBRE 12-13 / CAP DE SETMANA / 8:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★/★★★ (Moderada/Exigent).

 

GR-8 TRAM 3: MORA DE RUBIELOS-ALCALÁ DE LA SELVA-VALDELINARES.

 

Dissabte 12: Eixida de Mora des del Pont Viejo o del Milagro prenent el passeig al costat del riu Mora fins al Portal de Cabra de Mora. Seguim una pista asfaltada amb magnífiques vistes sobre el castell.

Una vegada travessem la carretera de Cabra de Mora prenem la sendera que remunta el barranc de Casas, passa pel mas del Palomar i arribem a l'ermita de San Antonio del Campillo. En fort ascens s'aconsegueix el collado i masia de la Olmedilla i la masia de la Nava Baja. Arribant a la masia de Navas Altas podem optar per seguir el GR-8 fins a Alcalá de la Selva o descendir per la masia i mirador del Castillo al fons del riu Alcalá per a remuntar-lo fins a la masia de la Torreta i la masia del Rio. Ací prenem la carretera que ve de Cabra fins Alcalá.

Allotjament en règim de mitja pensió a Alcalá.

 

Diumenge 13: Eixida d'Alcalá pel camí que ascendeix fins a l'ermita de San Roque, travessa la carretera de Gúdar i segueix el camí de la Serna. A continuació el camí alterna diverses entrades a masies. Al costat del mas de Tarín, l'itinerari apareix delimitat per murs de pedra seca, fins que enllaça amb una pista forestal que pel mas de Monegro Bajo ens porta a l'esplèndida àrea recreativa de la Chaparrila. En aquest punt també podem optar per seguir fins al collado de la Gitana i Valdelinares pel camí del GR-8, o bé podem pujar al segon pic mes alt de Terol, El Peñarroya de 2028 m., fent un bucle de pujar i baixar des del collado de la Gitana. Seguim ja en descens per prats fins a Valdelinares.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 04 D’OCTUBRE.

 

 

DATA

OCTUBRE 12-13 ★★/★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús.

DISTÀNCIA

19 km / 12 km

ASCENS ACUMULAT

770 m / 650 m

DESCENS ACUMULAT

400 m / 350 m

TEMPS EFECRTIU DE MARXA

6:00 h / 4:00 h

PREU

110 €.